Interieurs Eycken voortaan mee onder Meubelen Verberckmoes

Al sinds 2000 werkt Interieurs Eycken samen met Meubelen Verberckmoes. De oprichters van beide winkels, beide hardwerkende ondernemers, hadden een passie voor interieur. Meubelen Verberckmoes is momenteel in handen van de derde generatie en die wou uitbreiden door een overname in Limburg.

“We willen inzetten op bekendheid over heel Vlaanderen en hebben gedurende meer dan 60 jaar een sterke reputatie opgebouwd”, zegt Marc Verberckmoes. Ook de webshop, waar een pak van informatie en inspiratie op te vinden is, breidt hiermee uit. 

"Met alle voordelen van een groot bedrijf, én met de persoonlijke toets van een lokale winkel", onderstreept Marc verberckmoes.

Daarom wordt er afgestapt van de lokale namen, alles wordt onder 1 naam gebracht om alles in goede banen te leiden. Dezelfde service en zorgvuldig geselecteerde collecties gelden dan ook voor elke winkel onder de naam “Meubelen Verberckmoes”. Voor de tuinmeubelen was dit al het geval. De collectie tuinmeubelen in verschillende winkels vielen onder de naam Verberckmoes Outdoor.

Verberckmoes is een naam die niemand nog koud laat op vlak van interieur. Deze vooraanstaande meubelzaak uit Sint-Gillis-Waas heeft gedurende meer dan 60 jaar een sterke reputatie uitgebouwd.

“We willen nog meer inzetten op  bekendheid over gans Vlaanderen, met een inspirerende website, en met het comfort van een webshop, waar we een pak informatie over collecties en merken online kunnen meegeven. Zonder daarbij het gekende gezicht achter de toonbank, de professionele hulp en advies van de lokale verkoper en de service van de lokale zaak kwijt te spelen.”

In Meubelen Verberckmoes Riemst willen wij een selectie brengen van de beste collecties. Als groep Verberckmoes zijn wij de trotse hoofdsponsor van VT-wonen . Onze samenwerking met Studio 100 (pop-up theather in Puurs voor de musical 40-45) en DPG Media tonen aan dat wij graag een uitdaging aangaan. “Zulke samenwerkingen kunnen het verschil maken voor een lokale winkel”, benadrukt Marc.

Half september vieren we de overname met 3 openingsweekenden!