Interieurs Eycken is Meubelen Verberckmoes geworden!

Al sinds 2000 werkt Meubelen Eycken, het lokale meubelicoon van Riemst, samen met Meubelen Verberckmoes.  Beide bedrijven kennen hun start eind de jaren 50, de één opgericht door Louis Verberckmoes in Sint-Gillis-Waas, de andere door Willy Eycken in Riemst. Beide hardwerkende ondernemers met een passie voor interieur. Bij Verberckmoes doet de derde generatie zijn intrede, en die wil verder groeien door een overname in Limburg.

“Met alle voordelen van een groot bedrijf, én met de persoonlijke toets van een lokale winkel!”, onderstreept Marc Verberckmoes.

Verberckmoes is een naam die niemand nog koud laat op vlak van interieur. Deze vooraanstaande meubelzaak uit Sint-Gillis-Waas heeft gedurende meer dan 60 jaar een sterke reputatie uitgebouwd. Digitalisatie liet ook deze meubelzaak niet koud en de nood aan centralisatie drong zich op.

“Toch merken we dat we nog een stap verder kunnen gaan”, zo verklaart Marc Verberckmoes.
“We willen nog meer inzetten op bekendheid over gans Vlaanderen, met een inspirerende website, en  het comfort van een webshop, waar we een pak informatie over collecties en merken online kunnen meegeven. Maar om dat betaalbaar te maken, moeten we afstappen van de lokale namen. Door alle vestigingen onder één naam te brengen, maken we duidelijk dat ook de winkel in Riemst dezelfde service en zorgvuldig geselecteerde collecties kan bieden als de gekende meubelzaak uit Sint-Gillis-Waas. Zonder daarbij het gekende gezicht achter de toonbank, de professionele hulp en advies van de lokale verkoper en de service van de lokale zaak kwijt te spelen.”

Wat de indoor meubelcollectie en decoratie betreft, wil Verberckmoes in Riemst een selectie brengen van de beste collecties van zijn andere vestigingen.  “En we willen hier sterk inspelen op mogelijke samenwerkingen met andere ondernemers die ook met interieur of wonen bezig zijn”, licht Marc Verberckmoes. een tip van de sluier . “Dankzij succeservaringen met VT-Wonen (Een frisse start met VT-wonen op VTM en Vitaya) en Studio 100 (Pop-up gebouw in Puurs voor de musical 40-45), willen we nog meer inzetten op samenwerkingen waarbij onze kennis en ervaring voor de lokale zaak het verschil kan maken. 

Na de naamsverandering van onze winkel, is het ook tijd voor een nieuwe website. Je kan ons vanaf nu vinden onder de vlag van de Verberckmoes Groep. Wens je op de hoogte te blijven van al onze activiteiten, acties, etc surf dan snel naar verberckmoes.be. Veel shopplezier en tot snel!